Mob: 091 201 7299

KLIMA UREĐAJI

Klima uređaji danas su dio gotovo svakog prostora. Osim što klima uređaji dobro dođu u ljetnim mjesecima za rashlađivanje, sve se češće koriste i u zimskim mjesecima za zagrijavanje. Bez obzira na učestalost korištenja klima uređaja, potrebno ih je redovito čistiti i održavati. Klima uređaji održavaju se iz nekoliko razloga. Prije svega potrebno je voditi brigu o tehničkoj ispravnosti uređaja kako bi vaš uređaj optimalno hladio i grijao, te kako bi potrošnja energije bila optimalna, a zrak u prostoriji čist.  U našoj ponudi možete pronaći klima uređaje od nekoliko dobavljača što vam omogućava da si izaberete točno onakav uređaj koji odgovara vama i prostorijama u koje se ugrađuje. Pri ugradnji nastojimo voditi računa i o estetici samog prostora kako se ne bi narušio izgled kako unutarnjeg tako ni vanjskog zida. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća u klima uređaja, održavanja, servisiranja ili trebate pomoć pri kupnji novoga, slobodno nas kontaktirajte.

Saznajte više o našim brendovima

Fujitsu General Japan dizajnira i proizvodi visoko kvalitetne proizvode u skladu za zaštitom čovjekove okoline i visokom energetskom efikasnošću još od 1936. godine. Fujitsu General Japan klima uređaji spadaju u najvišu moguću klasu energetske efikasnosti klasa A+++ čime se postiže velika ušteda energije i kod funkcije hlađenja, a pogotovo kod funkcije grijanja.

Image result for toshiba logo

Toshiba nudi široki asortiman visoko učinkovitih klima uređaja za uštedu energije hlađenja i grijanja. Inovativna inverter tehnologija u kombinacija s obnovljivim izvorima energije osigurava niske troškove i istovremeno optimalnu udobnost.
Desetljeća iskustva, vlastita istraživanja i razvoja, kao i mnoge inovacije predstavljaju Toshibu stručnjakom kada je riječ o pravoj klimi. S Toshiba klima uređajem možete utjecati na svoje osobno ugodno okruženje tijekom cijele godine.

Daikin logo

Zrak je ključan element za naše živote, a naša uloga u njegovoj zaštiti sve je zahtjevnija. Koristimo našu inovativnu tehnologiju kako bismo dostavili izvrsne proizvode i rješenja u obliku sustava koji donose komfor i održive uvjete u unutrašnjosti za sve ljude i regije svijeta.

Daikin široka paleta proizvoda nudi idealna rješenja za bilo koji zahtjev korisnika. Svi Daikin proizvodi imaju garantiranu kvalitetu, ali za svaki slučaj, pomoć i podrška za Vas od strane Daikin-a osigurana je na nacionalnoj razini preko ovlaštenih distributera.

Image result for mitsubishi electric logo

Mitsubishi Electric je vodeći svjetski proizvođač energetski učinkovite klimatizacijske opreme kako za kućnu, tako i za komercijalnu upotrebu. Dugogodišnja japanska tradicija proizvodnje jamči kvalitetan i pouzdan proizvod, efikasnost, učinkovitost i ekološku osviještenost. 

Mitsubishi klima uređaji pozati su u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskom dizajnu, funkcionalnosti, naprednim tehnologijama, brigom za okoliš i spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja . 

Image result for midea logo

Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog branda razvila se u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača. Midea je cjenovno povoljniji od prethodno navedenih brendova, a cilj im je uz manju cijenu parirati s renomiranim brendovima.

Vivax

Vivax klima uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoliša spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja. Vivax klima uređaji s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grijanja prostora.

Vivax uređaji (kao i kod brenda Midea) nešto su povoljniji od uređaja ostalih navedenih brendova iako im kvalitetom nastoje parirati.